A Sant Sadurní d’Anoia disposem d’una nau per a l’elaboració del nostre cava, un Brut Nature que destaca per la seva senzillesa d’intentar fer un cava artesanal aprofitant-nos de la modernitat i la nova maquinària.

 pupitre
Destaquem les varietats autòctones, Xarel.lo, Parellada i Macabeu.
Per crear un cava natural sense aditius que el consumidor destaca per la seva qualitat.
Senzillament i parlant clar no hi posem licor d’expedició, al ser un brut nature, quan es fa el “degorge” es reomple amb el mateix cava.
De fet l’elaboració del cava és un procés carregat de canvis i ple d’emocions.

foto 23

 

Captura_piteusCAVA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOTA DE TAST

Varietats: Xarel·lo, Macabeu i Parellada

Cava elaborat amb les varietatsMacabeu, Xarel·lo i Parellada, segons el mètode tradicional de fermentació en ampolla, i envellit en la cava entre 12 i 18 mesos.

Bona formació d’escuma, corona fina i elegant, i bombolla petita. Bon recorregut en boca i de post-gust llarg i agradable.

Intensitat aromàtica fresca i amb records a fruita blanca.

 
Si te ha gustado, comparte:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin